Trainingen Persoonlijke Effectiviteit

Wilt u de kwaliteiten en talenten van uw medewerkers meer tot hun recht laten komen? En dat uw medewerkers beter in staat zijn om hun invloed en resultaat tijdens het werk te vergroten? Dan is de training Persoonlijke Effectiviteit de juiste keuze. De training wordt voor uw bedrijf op maat samengesteld waarbij onder andere onderstaande onderwerpen aan bod kunnen komen:

 • Effectief beïnvloeden

  U wilt graag invloed hebben op de mensen om u heen maar zonder hierbij te manipuleren? U leert aan te sluiten bij de stijl van de ander en met uw eigen gedrag de ander beïnvloeden zonder dat het de relatie schaadt.

 • Effectief leidinggeven

  Het kan soms lastig zijn mensen mee te krijgen. Hoe wordt ‘ja’ zeggen nu ook daadwerkelijk ‘ja’ doen? U leert draagvlak te creëren en voor een goede relatie in de samenwerking te zorgen, zodat persoonlijke en organisatiedoelen worden gehaald.

 • Effectief samenwerken in teams

  Heeft u het gevoel dat er meer in uw team zit en dat de kwaliteiten van uw medewerkers niet optimaal tot bloei komen? Effectieve teams bestaan uit mensen met verschillende stijlen en vaardigheden. U leert hoe u deze verschillen effectief aanstuurt en benut.

 • Effectieve besluitvorming

  Vindt u dat het vaak een taai proces is om tot besluitvorming te komen en vooral om te zorgen dat het ook wordt uitgevoerd? U leert de voorwaarden waar een goede besluitvorming aan moet voldoen en vooral hoe u er voor zorgt dat besluiten worden uitgevoerd.

 • Persoonlijke effectiviteit

  U zit vol goede ideeën, maar weet u niet hoe u deze kan realiseren? U wilt uw kwaliteiten en talenten meer tot hun recht laten komen? U wilt leren om uw invloed en resultaat te vergroten? Door het formuleren van uw doelen en het verkrijgen van inzicht in de belemmeringen die u ervaart in het benutten van uw kwaliteiten krijgt u meer inzicht in uw eigen gedrag en het effect hiervan op anderen.

 • Effectief omgaan met stress en werkdruk

  Ervaart u steeds vaker stress op uw werk en hebt u soms moeite het overzicht te houden? U leert om op effectieve wijze met uw werkdruk om te gaan en uw stress tot een gewenst niveau terug te brengen. U krijgt meer energie en plezier in uw werkzaamheden.

 • Effectief communiceren

  U hebt het gevoel dat sommige gesprekken moeizamer verlopen dan nodig?. U krijgt meer inzicht in uw eigen communicatiestijl en in die van anderen. U leert hoe u zo communiceert dat u uw doelen op een prettige en effectieve manier behaalt. U ontdekt hoe u uw invloed vergroot en meer resultaat bereikt, zowel zakelijk als privé.