Enkele jaren geleden kwam ik op een congres in contact met Dr.Ron Perry en Dr. Edie Perry. Zij gaven daar een demonstratie van de mogelijkheden van Patterns of Physical Transformation (PPT).

De demonstratie gaf indrukwekkende resultaten. Zo werd bijvoorbeeld een wat zuur kijkende en krom staande jonge man in korte tijd getransformeerd in een vrolijk ogende, rechtopstaande man.
Nu ken ik het effect van suggestie natuurlijk goed en ik wil dan ook wel graag weten hoe blijvend een dergelijk effect is.

Bij toeval kwam ik enkele maanden later de betreffende jongeman meerdere keren tegen op het station in Best. Steeds kwam hij vrolijk kijkend de trap af op weg naar het perron. Dit heeft mij er toe gebracht om in 2016 de PPT training bij Dr Edie Perry te volgen. Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat de resultaten met PPT, vooral gecombineerd met NLP technieken, heel bijzonder zijn, hoewel niet altijd zo spectaculair als bij de bovengenoemde jongeman.

PPT werd ontwikkeld door Dr Ron Perry en Dr Edie Perry. Hun werk is o.a. geïnspireerd door het werk van Dr Richard Bandler, mede-ontwikkelaar van Neuro Linguistic Programming® (NLP), het werk van Moshe Feldenkrais en vanuit een scala aan technieken en inzichten uit de wereld van yoga, tai chi en andere body-mind systemen. Bij PPT gaat het om neurologische veranderingen om mobiliteit en lichaamshouding te verbeteren.
Een grondgedachte van PPT is dat lichaam en geest een eenheid vormen die ook als zodanig behandeld moet worden, om bepaalde problemen te kunnen oplossen.

Ron en Edie hebben vele jaren besteed aan het perfectioneren van hun technieken om heling en genezing te bevorderen en in 2007 zijn ze begonnen hun kennis over te dragen.
Het verschil dat het verschil maakt in Patterns of Physical Transformation, in vergelijking met andere methodes, is dat je door dit leerproces een sterke bewustwording ontwikkelt van het neurologische functioneren van je lichaam. Door zachte technieken toe te passen en het sturen van de gemoedstoestand wordt het lichaam gestuurd om op een snelle en effectieve wijze spierspanningen te veranderen en het lichaam zich comfortabeler te laten voelen.

Meer weten? Neem gerust contact op via info@robvanginkel.com of bel 06-40855492