NLP test aanmelden

Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is een van de aller krachtigste en meest effectieve methoden om allerlei emotionele en psychische problemen op te lossen. De afgelopen maanden heeft stichting NLP Kring met de NLP Test onderzoek gedaan waaruit blijkt dat bij mensen die de afgelopen 1000 dagen meer dan 800 probleemdagen hebben gehad rond de 80% flink opknapt met NLP. Zoals je kan zien is dit eerste onderzoek vooral gericht op mensen die in de problemen zaten. Uit dit onderzoek komt een aantal interessante vragen voort die we graag nader onderzoeken met een nieuw onderzoek: de NLP Test Plus.

Of je nu overweegt om met NLP coaching te starten of een NLP training te volgen, het is slim om van tevoren uit te zoeken hoe goed jij met NLP kan bereiken wat jij werkelijk wil bereiken. Met de NLP Test Plus kom je daar op een zeer laagdrempelige manier achter. De NLP Test Plus is ideaal om meteen kennis te maken met een goed opgeleide NLP Coach zodat je aan coaching kan proeven of je NLP coaching nu wil gebruiken om problemen op te lossen of om zelf iets met mensen te gaan doen. Voor mensen die eventueel aan een NLP opleiding willen meedoen is het een prachtige manier om direct te horen wat eerdere deelnemers met NLP hebben bereikt en hoe zij NLP in de praktijk brengen na de cursus. Vandaar dat we zo benadrukken: doe de NLP Test Plus!
Bij het NLP Test Plus onderzoek focussen we meer op de kwaliteit van het leven. Op die manier willen we onderzoeken of ons vermoeden dat NLP niet alleen mensen uit de problemen haalt, maar dat NLP ook in staat is om de kwaliteit van het leven voor mensen die geen problemen hebben nog aanzienlijk te verbeteren. Om die reden gaan we bij dit onderzoek uit van vier onderwerpen:
1) hoe goed ga je met je eigen gevoel en emoties om?
2) hoe goed ga je met je eigen nare herinneringen om?
3) hoe goed ga je met zorgen over de toekomst om?
4) hoe goed ga je om met piekeren?

Bij de NLP Test Plus wordt voor elk van deze vier onderwerpen uitgezocht wat de kwaliteit van leven is.

Om de drempel zo laag mogelijk te houden is het tarief 35,- euro inc. 21% BTW.

Wanneer je jezelf wilt testen en wilt ontdekken wat je met NLP kan bereiken en hoe NLP je helpt bij het oplossen van problemen of het nog mooier maken van een al prachtig leven, klik dan op de onderstaande button om je in te schrijven voor de NLP Test Plus:

NLP test aanmelden