Voor mij was NLP een nieuwe en welkome aanvulling op alle therapieën die ik al gehad heb vanwege mijn angststoornis. Het was ‘heerlijk’ dat de aandacht niet lag bij ‘het verleden, de angst en het ‘niet’ kunnen’ maar juist bij de mogelijkheden, gezond zijn en plezier hebben. Na jarenlange aandacht op ’t lijden’ was t lastig om te geloven dat NLP me zou kunnen helpen maar ik ben blij dat ik de coaching met Rob ben aangegaan. Ik heb Rob ervaren als een betrouwbare en integere coach met een goede mix tussen empathisch vermogen en de deskundige die technieken aanbiedt om negatieve overtuigingen en gedachten te kunnen ombuigen. Het is bijzonder om te merken dat ik beter ga slapen en dat ik handvatten heb om in te kunnen zetten op het moment dat ik angstig of onzeker ben. Kortom….het is heilzaam geweest en wat geen enkele andere therapie ooit was, boordevol humor en luchtigheid!

Carla

In de korte tijd dat ik Rob nu ken heb ik hem ervaren als een bijzonder humorvolle coach. No nonsense, praktische tips en handvatten die mij als persoon en ondernemer verder zullen helpen.

Karel

Ik heb een korte training van Rob van Ginkel gehad. Ik heb daarbij mijn persoonlijk vaardigheden ontwikkeld. Ik heb hier veel aan gehad en het heeft mijn persoonlijke vaardigheden sterker gemaakt waardoor ik de volgende stap kan maken in mijn persoonlijke ontwikkeling. Echt een aanrader!

Frank

Heeft me prettig en snel geholpen met een persoonlijk probleem. Daarnaast heeft hij mij van advies voorzien, waar ik nog dagelijks gebruik van maak. Ik heb Rob leren kennen als een integer, kundig en prettig persoon en kan iedereen een coach sessie met hem aanbevelen.

Jaap

Ik heb nooit gedacht dat het zo goed met mij zou kunnen gaan!! Ik heb jou destijds gebeld omdat ik ten einde raad was. Ik had het gevoel alles in mijn leven fout te hebben gedaan, ik voelde mijzelf niet goed genoeg en had eerlijk gezegd helemaal geen zin meer in het leven. Tot mijn eigen verbazing voelde ik mij na slechts 3 sessies met jou weer helemaal als nieuw! Ik heb weer zin om dingen te doen, voel me goed en slaap ook weer prima. Bedankt voor de praktische en plezierige manier waarop je mij hebt geholpen en vooral ook voor jouw optimisme en humor.

Tineke